Son Düğüm
| Yazar | : | Uğur Bostan |
| İsbn | : | 9786052875311 |
| Yayın Tarihi | : | Nisan, 2019 |
| Dil | : | Türkçe |
| Sayfa Sayısı | : | 160 |
| Ölçü | : | 13,5 x 21 cm |
Nişanlısı Pelin ile ortak şirketi olan Doğan, hayatından ve şirketin büyümesinden memnundu. Ekonomi bilgisi iyi olan Pelin, 1.70 boyundaydı ve güzelliğiyle göz kamaştırıyordu. Şirketin sahibi aslında Dogan'dı, ama o nişanlısını da şirkete ortak edip yönetici konumuna getirmişti. Pelin de buna karşılık kendisini daha çok işe vermiş, projeler üretmiş, müşteriler bulup sözleşmeler imzalamıştı. Avrupa ve Asya’da dağıtım yapan dokuz kamyonları vardı ve 2007 hedeflerinin arasında on beş kamyon ile daha da büyümekti.
Doğum günü hediyesi olarak Pelin’e. Dubai Al Arab'ta günlüğü 11.000 Euro değerindeki kral dairesini tutması Pelin’i sevindirmişti. Babasının şirketinde çalıştığı yıllarda iş görüşmesi için Dubai’de bulunmuş ve oraları gezmişti, bu yaşam tarzına alışkındı. Doğan nişanlısına değer veriyor ve onu mutlu etmek istiyordu.
Hafta sonunu geçirdikleri Dubai sonrası. Pelin hafta içi bir gün nişanlısını telefonla aradı ve bir akşam dışarda yemek istediğini söyledi. "Bugün çok yoruldum”, dedi Doğan, "hafta sonu gidelim, kamyonun biri Bakü’de kaza yapmış”.
“Ama şoför yoldayım demişti..”
"Öyle ama daha gümrüğe varmadan kaza yapmış, onunla uğraştım. bir geceliğine otelden yer ayarladım. Yarın da işimiz var. zaten moralim de yok”.
“Yeri ayırtmıştmı. hatta kuaföre gidip saçlarımı bile yaptırdım. Hadi kırma beni akşam gidelim".
Doğan kızdı ama belli etmememeye çalışarak "Tamam" dedi...