Nisan Prens - e-kitap
| Yazar | : | Rengigül Ural |
| İsbn | : | 2789788612497 |
| Yayın Tarihi | : | Ekim, 2017 |
| Sayfa Sayısı | : | 119 |
| Ölçü | : | 0 x 0 cm |
Hocam Ord. Prof. Dr. Ekrem Akurgal’ın ruhunu şad ederek edindiğim gizli bir yeteneğim vardı, Tanrı tarafından bana bahşedilen; çizimlerim. Her biri “Sevgi Çiçekleri”. Sevgi çiçekleri her renk boyansın dilerim. Neden mi? Kendi arabasını, düğünümüzde “Cinderella Gelin Arabası” yapan sevgili kız arkadaşım, ilkokul birde iken güneşi mavi boyadığı için azar işitmiş ve resme küsmüştü. Üzülmüştüm, anlatırken gözlerinden yansıyan hüzne.
Özgün olmak için dilediğinizce boyayın ve sevgi ile büyütün “Sevgi Çiçekleri”nizi. Hatta boş yere yazılar, öyküler, şiirler yazın, besteler yapın. Sevginizin bir izini yapıştırın, parmak izleriniz gibi... İçinizden ne fışkırıyorsa. Sonra, el ele “Sevgi ve Barış” için sergiler açalım, yeni kitaplar çıkaralım, tüm dünya dillerinde olsun.
Dili, sevgi dili olan Nisan Prens ve Deniz Lalesi Prenses yaşadıkları Prens Adaları’ndan, dünyadaki tüm adalarda sevgi ve barışı el ele vererek başarabileceklerine söz vermişler. Nisan Prens, “İnsan Prens”imiş. Hanımların, çocukların ve dünyadaki tüm “can”ların “Allah’ın hediyesi” olduğunu bilirmiş. İstanbul Büyükada’da (Prinkipos - Prince Islands) yaşanmış bir aşk hikayesinin kurgulanmış masalı. Dünyamız da çeşitli kıtalar, irili ufaklı adalardan oluşuyor. Botanik hocası Prof. Dr. Faik Yaltırık’ın kızı olarak;
SEVGİ VE BARIŞ DOLU BİR DÜNYADA EL ELE “ZARAFETİN ZAFERİ”Nİ BESTELEYEBİLMEK UMUDU İLE.