İstanbul Bilgi Üniversitesi 2012-2013

Dil : Türkçe
Sayfa Sayısı : 232
Ölçü : 19 x 24 cm

Sevgili Öğrenciler,
Öğrenim serüveninizin önemli bir dönemecini belirleyecek ve hayatınızın en güzel dönemlerinden birinin başlangıcı olacak üniversite terchini yapmak üzeresiniz. Üniversite yıllarınız aynı zamanda sağlam bir kariyerin de temellerini oluşturacak. Bu tercihinizde size yardımcı olmak üzere İstanbul Bilgi Üniversitesi’ni tanıtmak ve üniversitemizin eğitim anlayışını sizlerle paylaşmak istiyorum.
1996’da kurulan İstanbul Bilgi Üniversitesi ülkemizin öncü vakıf üniversitelerinden biridir. Kurum olarak ana felsefemizi, “Okul için değil, yaşam için öğrenmeliyiz” şiarı özetliyor. BİLGİ'de benimsediğimiz eğitim felsefesi, tahripkar olmadan üretken olmayı hedefleyen, etik değerleri ve adaleti önemseyen, zenginlik ile paylaşmayı birlikte düşünen gençler yetiştirmek. Bu eğitim felsefesinin biziere, bireyselliklerinin ve yaşadığı topluma sorumluluklarının farkında olan “iyi insanlar” yetiştirme görevini yüklediğine inanıyoruz.
BİLGİ yükseköğretime, öğrenci merkezli bir perspektif ile yaklaşıyor ve bu çerçevede bir mükemmeliyet merkezi olmayı hedefliyor. Şüphesiz günümüzde, üniversite kavramını küreselleşme dinamîklerinin dışında düşünmek mümkün değil. BİLGİ küreselleşme çağında nitelikli eğitiminin ancak güçlü uluslararası bağlara sahip üniversiteler tarafından verilebileceğine inanmakta...

******
DİKKAT!
İstanbul Kitapları (7654 kitap)
ve
Osmanlı Kitapları (2586 kitap)
Koleksiyonları satılıktır.
Çok kıymetli ve nadir kitapları da kapsayan bu
Koleksiyonları almak isteyenler
İletişim paragrafından lütfen mesaj gönderin...