Enver Narin

Uzun yıllardır Almanya'da yaşayan Enver Narin'in spor hayatını, mezuniyet albümündeki sayfasından okuyalım:
"Okulda Enver’i tanımayan yoktur. Bu yakışıklı delikanlımız, 11. sınıfta Server hanımın onu eski Osmanlı şehzadelerine benzetmesinden beri şehzadeliği de benimsemiştir.
Normal Oktay'ın tesiriyle ortaya çıkan «Manyeto Edebiyatı» ndan Enver de nasibini almış ve çok hoşlanmış olacak ki bir daha bırakmayarak kendine maletmiştir.
Enver meşhur İngilizce hocamız «Sir» ü hepimizden çok sever, ve bu sevgisinin nişanesi olarak Sir'ü ikinci babası olarak ilân etmiştir. Tabii bu arada Sir'ümüze evlat sahibi olmanın bütün cefasını çektirmektedir...
Enver’in hayattaki tek ideali, herhalde FEN sınıfını onun için seçmiş olmalı, uzun ve çok tatlı apartman mühendisi olmaktır. Onun yanı sıra ağzından düşürmediği ikinci ideali ise Türkiye’nin en iyi tenisçisi olup sükse yapmaktır. Oyununu en çok beğendiği tenisçi ise Nazmi Bari’dir. Tenis için her türlü fedakârlıktan kaçınmaz. zira ne zaman arasanız T.E.D. Kulübünde M. Balleret ile iddialı maç yaparken görürsünüz. Fakat bunda kendisi çek zarar görür, çünkü kazansa ertesi gün Balleret hemen bir yazılı imtihan yapar. Bir de kaybederse düşünün, kulübün ümit olarak övündüğü yüksek şahsiyetler Enver’e ne kadar kızarlar. Eh. gene de o. bu iki problemi de halletmesini gayet iyi bilir ve bize de sırrını söylemez..."
 

Bibliyografya

Galatasaray Liseli Sıra Dışı Hayatlar - Cilt 7 - Milli Sporcular (Oktay Aras, 2022)
DİKKAT!
İstanbul Kitapları (7654 kitap)
ve
Osmanlı Kitapları (2586 kitap)
Koleksiyonları satılıktır.
Çok kıymetli ve nadir kitapları da kapsayan bu
Koleksiyonları almak isteyenler
İletişim paragrafından lütfen mesaj gönderin...