İstanbul - Yuvarlak Dünyanın Köşeleri

Yazar : Bülent Demirdurak
İsbn : 9789758915934
Yayın Tarihi : Eylül, 2016
Dil : Türkçe
Sayfa Sayısı : 237
Ölçü : 10,5 x 19 cm
Yayınevi : Gita Yayınları
Konu : Turizm-Gezi

Ben hep mantıklı oldum ama hayal kurmaktan hiç vazgeçmedim. Hayatın nerede başladığını veya nasıl sonlanacağını bilemezsiniz. Yaşarken sahip olduklarınızın değerini de pek anlayamazsınız. Yaşam dere yatağındaki seller sular gibi geçer gider. Ancak böy-vsine zengin bir coğrafyada dünyaya geldiyseniz günlerden bir gün kendinizi borçlu hissetmeniz kaçınılmazdır. Ben ülkeme ve topraklarıma olan borcumu onu gerektiği gibi anlatarak, doğru tanıtarak ve en önemlisi de saygı duyarak ödemeye çalışıyorum.
İstanbul'un en eski sokaklarından birinde dünyaya geldim. Ülkemin en iyi okullarında eğitim gördüm. Neredeyse yarım asırdır da bu harika ülkenin kentlerinde, sokaklarında, dağlarında, ormanlarında, sahillerinde dolaşıyorum. Geziyorum, araştırıyorum, yazıyorum ama her defasında nereden başlayacağıma karar veremiyorum. Kitaplarımda ülkemi ve dünyayı yazarak bildiklerimi paylaşmak istedim. Benim için en büyük ödül ellerinde kitaplarımla seyahat eden insanlar görmek olacak.
Alın kitapları elinize, atın kendinizi bu olağanüstü ülkenin kentlerine, sokaklarına, dağlarına, kıyılarına. Değerini bilerek, severek, hissederek gezinin...

******
DİKKAT!
İstanbul Kitapları (7654 kitap)
ve
Osmanlı Kitapları (2586 kitap)
Koleksiyonları satılıktır.
Çok kıymetli ve nadir kitapları da kapsayan bu
Koleksiyonları almak isteyenler
İletişim paragrafından lütfen mesaj gönderin...